Stravovací provoz

LÉKAŘ / LÉKAŘKA lůžkového oddělení následné péče

Máte zájem o kariéru v geriatrii a chcete pracovat v prostředí, kde vaše práce bude mít smysl a podporu? Nemocnice Valtice s.r.o. hledá motivované lékaře s chutí růst a vzdělávat se. Přidejte se k nám a rozvíjejte své dovednosti a znalosti v oboru geriatrie.

Stravovací provoz

Stravu pro pacienty připravujeme ve vlastní moderní kuchyni pod dohledem nutričního terapeuta.

Stravu pro pacienty připravujeme ve vlastní moderní kuchyni pod dohledem nutričního terapeuta. Strava je připravována v souladu s poznatky zdravé a léčebné výživy zejména ve stravovacích provozech zdravotnických zařízení. Strava je rozvážena na jednotlivá oddělení v termonádobách a ležícím pacientům a klientům je přinášena k lůžku. Chodící pacienti se stravují u stolů na jednotlivých pokojích.

Stravovací provoz připravuje stravu pro pacienty lůžkových oddělení, klienty využívající sociální služby a rovněž obědy pro cizí strávníky. Cena oběda pro cizí strávníky činí 100 Kč, výdej obědů pro cizí strávníky do vlastních jídlonosičů probíhá v pracovních dnech v době od 11:00 hod. do 12:30 hod. v jídelně Nemocnice Valtice s.r.o., ve dnech pracovního klidu v době od 11:00 hod. do 11:30 hod. přímo v kuchyni. Výběr stravy dle jídelního lístku ze tří jídel včetně dietního.

Standardní celodenní stravování zahrnuje snídani, dopolední ovocnou svačinku (pro diabetiky), oběd, odpolední svačinku (mléko, pečivo), večeři, a to vše dle zdravotního stavu pacienta. Pro pacienty se sníženými schopnostmi pokrm rozmělnit je strava mixována. Pokrmy v jídelním lístku mohou obsahovat alergeny. Informace o výskytu alergenů obsažených v pokrmu jsou k dispozici u vedoucí stravovacího provozu.

Jídelníček

Obsah jídelníčku pro období: 09.12. - 15.12.2024

Jídelníček

Obsah jídelníčku pro období: 16.12. - 22.12.2024

Miloslav Odehnal
správce, IT
Veronika Krajčovičová, DiS

Vedoucí stravovacího provozu